מתחם הנופש המפנק "וילה קארמה במושבה" ממתין לכם לקוחות יקרים ומזמין אתכם לנופש מהסרטים בוילת אירוח ממנה לא תרצו לצאת.
הוילה, אשר מיועדת לאירוח זוגות, משפחות וקבוצות חברים, מכילה 6 חדרי שינה זוגיים עם מיטות מפנקות במיוחד, חדר ילדים ענק עם לינה ל-12 ילדים, מטבח מאובזר, פינת אוכל, סלון משותף ומרווח, 5 חדרי שירותים ו-4 חדרי אמבט ומיזוג אוויר מרענן ונפרד לכל חדר.
לוילה חצר ענקית הפרטית רק עבורכם בה תהנו מבריכת שחייה מחוממת וגדולה במיוחד, מג'קוזי ספא חיצוני (פעיל רק בחורף) מיטות שיזוף, ערסלי גינה, עמדות מנגל, ריהוט גן עשיר, שולחן פינג- פונג וטניס, ספסלים לישיבה, תאורה לילית וחנייה פרטית.
|
איזור: בישוב: |
|
משפחות, זוגות וקבוצות. |
|
עד עשרים וחמישה נופשים. |
|
בריכת שחייה עם נוף. |
|
ג`קוזי ספא מרווח (פעיל רק בחורף) |
|
בכל וילה תמצאו:
חדר רחצה מרווח: מגבות נעימות. אבזור טכנולוגי: ערוצי לווין. |
|
בריכת שחייה עם נוף, בריכה מקורה מחוממת עם זרמים, מיטות לשיזוף, ערסלים למנוחה, פינת ברביקיו, תאורת לילה, לאורחים יש חניה במקום, פינת לישיבה לגינה עם נוף, ריהוט גינה, ג`קוזי ספא מהמם. |
|
לכנרת. |
|
פלטת חימום לשבת, בית כנסת בישוב. |
|
סידור והזמנה מראש:
בסביבת הצימר: רכיבת סוסים, טיולים, מגוון מסעדות, טרקטורונים, טיולי ג`יפים. אם ישנן שאלות נוספות נשמח לענות עליהן בסבלנות רבה. מדיניות ביטולי חופשה: |
ספר אורחים : וילה קארמה במושבה | 0 חוות דעת הוספת חוות דעת +