בצפת בגליל העליון, מול נוף עוצר נשימה לכנרת הכחולה ולמרחבים הירוקים, ניצב מתחם חלון לכנרת ובו שתי סוויטות אירוח מרווחות רומנטיות ומלאות אהבה, לאירוח זוגות ומשפחות עם ילדים.
הסוויטות מעוצבות בקפידה, תוך שמירה על עיצוב נקי יוקרתי ומיוחד, נוחות מרבית ובעיקר רומנטיקה אינסופית בכל פינה.
לכל סוויטה מרפסת נוף פרטית עם פינת ישיבה ושמשיה מול הנוף.
ארוחת בוקר כפרית עשירה בכל טוב תוגש בתשלום נפרד ובהזמנה מראש לסוויטות.
|
איזור: בישוב: |
|
מתאים למשפחות וזוגות. |
|
שתי סוויטות. |
|
בריכת שחייה. |
|
בכל צימר תמצאו:
חדר רחצה מרווח: ג`קוזי מהנה, שמפו לשיער, תחליבי רחצה, מגבות נעימות, נרות בשלל ריחות. אבזור טכנולוגי: פלזמה 42 אינטש, די וי די, ערוצי כבלים. בסוויטה המשפחתית- חדר שינה נפרד עם מיטה זוגית, פלזמה בכבלים, ג´קוזי זוגי, סלון עם פלזמה בכבלים נוספת. |
|
בריכת שחייה, פינת לישיבה לגינה עם נוף, ריהוט גינה, ספסלים בגינה. |
|
יין, שוקולד, נרות |
|
לגליל, לכנרת, צופה אל ההרים. |
|
סידור והזמנה מראש:
בסביבת הצימר: טיולים, מגוון מסעדות, טרקטורונים. אם ישנן שאלות נוספות נשמח לענות עליהן בסבלנות רבה |
ספר אורחים : חלון לכנרת | 5 חוות דעת הוספת חוות דעת +
08/07/2012
פזית
תאריך אירוח 6/7/12 עדי וירון המהממים!!!! תודה על סוף שבוע חלומי ....בזכותכם הצלחתי להפתיע את חיים ובגדול!!! תודה על היחס החם, השיתוף פעולה ותודה על ההפתעות שהכנתם מעבר לבקשותי!!! אתם אנשים בהחלט נדירים!!! ואני ממליצה בחום להגיע ולהתפנק במקום הקסום שלכם!!! תודה תודה ושבוע טוב!!!
19/03/2012
כפיר גיבלי
האמת שאני הייתי בהרבה צימרים אבל זה הצימר , החל מבעלי הצימר עדי ובעלה שהם מדהימיייים והכי נחמדים בעולם, הצימר מאוד מומלץ להצעות נישואים כי אני את ההצעה שלי הצעתי בצימר חלון לכנרת , פשוט מקום נדיר, מסודר ורומנטי עם נוף הכי יפה שיכול ליהיות ואם עדיין לא הזכרתי את הבעלים אז באמת הם נדירים ואירגנו לי את החדר עם בלונים ונרות אפילו אני התרגשתי , גם אני הייתי אומר כן אחריי הסידור שלהם, בקיצור לא יודע מה איתכם אבל אני בקרוס בטוח בא לצימר שלהם עוד פעם, שווה כל רגע ולא רצינו לצאת משם מרוב הכיף!!!!! תודה לך עדי.
19/10/2011
בת-שבע וגיל פסטינגר
נהננו מאד מהאוויר והאווירה, הצימר המקסים, הדגש על כל פינה, העוגה הכל-כך טעימה, היחס החם והאדיבות הרבה, בקיצור תענוג, ממש חגיגה. מומלץ בחום מכל מרחק על מנת להנות עד הגג, להציץ מהחלון לכנרת ולהנות מארצנו הנהדרת.
22/09/2011
אלכס
אין פה עדיין תגובות אז כנראה שהצימר הזה באמת חדש דנדש כמו שחשבנו. התארחנו בסופש והיה פשוט תענוג !אזור שקט עם נוף מהמם. תודה מיוחדת לירון, הבעלים, שדאג ועזר בכל מה שרק ביקשנו !
משפחת אייזן
שלום וברכה!הגענו בלי הרבה ציפיות, משום שזוהי דרכינו כדי לא להתאכזב...אבל---כל כך הופתענו לטובה, מכל הארוח כולו!כבר כשהגענו, התקבלנו במאור פנים ובלבביות ע''י ירון- {בעל הדירה}.כשעלינו אל היחידה, חיכתה לנו יחידה חמודה ביותר, נקיה וריחנית להפליא! ממש תחושה של בית!מכל מקום ניכרה חשיבתם של בעלי המקום על אורחיהם ועל כל פרט אשר ינעים להם את השהות. בין אם הכיבוד המתוק שחיכה לבנות, בשפע ובמחשבה, בין אם בקבוק יין אשר מעניק אוירה חמימה ורצויה, בין אם מקרר המכיל שתיה צוננת ומרעננת וקרטון חלב קר אשר איפשר לנו לקחת נשימה ולהרגע מהדרך עם כוס קפה לפני שצריך לרוץ לסופר...האויר במקום משכר ומהמם - במיוחד למי שבא מהמרכז ודרומה, והאוירה לא פחות. מגבות ומצעים נקיים וריחניים - וסבוני רחצה למיניהם בשפע רב. פשוט תענוג! המזרונים עבים ונוחים, והופך את החופשה לנעימה וקסומה.בקיצור - חוויה מומלצת!!!