מול שקיעות, זריחות ותחושת התחדשות מושלמת של הרי הנגב הקסומים, במיקום מושלם בדרום הארץ, שוכן הישוב מצפה רמון אשר מציע לכם אירוח מלא בפינוק ב-2 יחידות נופש קסומות לזוגות ומשפחות.
בכל יחידת נופש תהנו מג'קוזי זרמים נעים ופרטי, מיטה זוגית מרווחת, מטבחון, חדר אמבט עם שלל תמרוקי רחצה, פינת אוכל נעימה לישיבה, סלון, טלוויזיה בערוצי הלוויין ומרפסת שמש עם עמדת מנגל, תאורה, פינת ישיבה וחנייה צמודה.
במתחם בריכה פרטית מפנקת עד מאוד.
ניתן להזמין ארוחות בוקר ומגוון עיסויים- בתיאום מראש ובתוספת תשלום.
העישון מותר בתחומי החצר אך לא בתוך הצימר.
|
איזור: בישוב: |
|
משפחות, זוגות |
|
עד שישה נופשים. (זוג+ארבעה) |
|
שתי יחידות אירוח. |
|
קיימת בריכה שחייה. |
|
בכל צימר תמצאו:
חדר רחצה מרווח: מגבות נעימות, שמפו ומרכך לשיער, תחליבי רחצה. אבזור טכנולוגי: ישנה טלוויזיה, ערוצי לווין. |
|
פינת ברביקיו, תאורת לילה, לאורחים יש חניה במקום. |
|
יין למזמינים מינימום שתי לילות |
|
אלחוטי. |
|
פלטת חימום לשבת, מיחם שבת, בית כנסת בישוב ושעון שבת. |
|
סידור והזמנה מראש:
בסביבת הצימר: רכיבת סוסים, טיולים, מגוון מסעדות, טרקטורונים, טיולי ג`יפים. אם ישנן שאלות נוספות נשמח לענות עליהן בסבלנות רבה |
ספר אורחים : שלוות המדבר | 3 חוות דעת הוספת חוות דעת +
19/04/2021
רינה רחימוב
הגענו לצימר בשעה 3 והכל היה מוכן. ורד נתנה לנו הסברים על כל הנמצא בחדר. כל הקומפלקס היה יפה, נקי מאד ומאובזר בכל מה שצריך לשהות ארוכה. החדר נעים ונוח, המקלחת והשרותים יפים ונקיים, המטבח מאובזר בכל הנדרש החל מכלים, קפה, מקרר ועוד ועוד. בעלי הצימר פשוט נפלאים. הגינה בחוץ מטופחת ותענוג לשבת שם. בקיצור אין מילים לתאר את הכיף שהיה שם. החוויה היתה פשוט נפלאה ולא היתה לי שום חוויה שלילית כלשהיא. זה בטוח מקום שאני אחזור אליו.
08/04/2021
חדוה ויהושע קליין
הגענו 2 זוגות לשלוות המדבר. ורד וזאביק מקסימים, נעימה, משרה אווירה של שלווה ורוגע. המקום נקי, מסודר, מספק את כל מה שהיינו צריכים. ארוחות בוקר הזמנו אצל יעל - ארוחה טובה ומספקת. ארוחת ערב אחת הלכנו למסעדת צוקים לאחר שבחבית היה עמוס מאוד והיה רק טייק אוויי.בערב שישי הזמנו ארוחה מטניה - מבשלת מדהים, אוכל טעים בכמויות מתוך רוחב לב אמיתי. כמובן שלא סיימנו את כל השפע ונהנינו ממנו למחרת בצהרים לפני הנסיעה הביתה. צימרים מומלצים, בעלי בית נחמדים מאוד , טיילנו , נהנינו , ממליצים בחום.
24/03/2017
סווטה
מקום מקסים, נעים, נקי וחדש. ארוחת בוקר מעולה. בכלי המקום מקסימים, נחמדים ומאוד נדיבים! ממליצים בחום!